22. feb. 2017

Da det stadig er jakke-vejr

På denne solrige og stormfulde dag, modtog jeg en pakke med en rigtig skøn jakke fra 1940'erne. Frakken er fundet temmelig billigt, eftersom den har nogle møl-huller, på Etsy. Men jeg kunne ikke stå for dens fine sløjfe-detaljer og den flotte, grå farve. Samtidig passer den helt perfekt til en del af mine kjoler og så kan man jo sammensætte grå med masser af dejlige farver. 

Jeg forsøger for tiden at få flere farver ind i min garderobe, nu vi nærmer os forår og sommer med hastige skridt. Derfor har jeg udover jakken her, modtaget to vintage kjoler, som jeg selvfølgelig vil vise frem på bloggen snarrest! Derudover vil jeg gerne gøre med ud af min stil. Jeg vil rigtig gerne begynde at gå noget mere med hat, brocher og den slags. 


Hvis man ser bort fra de små huller hist og pist på ærmerne, så er jakken her i virkelig smuk stand! 


Nu er der jo heller ikke længe til vintage-messen i København, så jeg vil se om ikke jeg kan sparer sammen til det. Jeg regner også med at lave en lille liste over det, jeg særligt skal kigge efter til messen.


Under jakken, bar jeg en af de mine nye kjoler som er fra 1950'erne. Her får i lige et lille sneak peek af den. Den har sådan nogle flotte, lyse farver. Gul og blå er en ret cool farvekombination. Det er også noget jeg vil gøre noget mere ud af- mikse farver og skabe nogle sjove og måske atypiske farvekombinationer.
Jeg ønsker at udvikle min stil og min garderobe endnu mere, samt blive bedre til at bruge mine penge på noget jeg virkelig gerne vil have, istedet for impulskøb i H&M, haha.


Er i også ved at forberede jer til forår/sommer? Og hvilke farvekombinationer er jeres yndlings?


Recap: On this sunny and stormy day I received a package with this beautiful, grey jacket. It has a bit of moth-holes on the sleeves, but I got it for a very cheap price, and the rest of the jacket is in great condition... so I thought: "Why not?". It also fits a lot of my dresses. I fell for the bow-details and it's beautiful shade of grey.
I'm currently trying to get more colours in my wardrobe for spring and summer. Which is why I also bought two new vintage dresses that I will show you soon!

Underneath the jacket I wear an amazing summerdress from the 1950's. It has some beautiful colours. I really want to get better at making funny and beautiful colour-combinations. And I really want to develop my wardrobe and style even more! And to not use money on something stupid, but more on things I really want!

Have you also started preparing for spring/summer? And what is your favorite colour-combinations?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar