25. jan. 2017

Se min kjole III

Som nævnt på bloggens Facebook-side har jeg lidt et mål om at blogge lidt mere. Jeg går for tiden og overvejer hvad jeg gerne vil blogge om og jeg er nået frem til, at jeg gerne vil i gang med at sy lidt mere. Jeg håber på snart at komme i gang med det, men lige for tiden er mit kreative hjørne super rodet og jeg har ikke lige haft overskuddet, til at rydde det op endnu. 
Udover det vil jeg stadig gerne vise mine fine kjoler frem, da jeg stille og roligt får flere og flere i min garderobe.

I dag vil jeg gerne vise jer denne skønne, lilla kjole frem. Den er fra omkring 1940'erne og har det fineste mønster, der minder mig om ønskefrøene på en mælkebøtte. Den har de yndigste, perlemorsfarvede knapper foran og på ærmerne. Kjolen er købt fra Morfars Moustache for et års tid siden og selvom jeg ikke har vist den frem endnu på bloggen, betyder det ikke at jeg ikke har fået den brugt. For det har jeg! Jeg havde den endda på til vintage messen sidste år, som jeg i øvrigt skal til igen i år. Ses vi der?For et par uger siden var jeg nede på Den Røde Fabrik her omkring hvor jeg bor. Der fandt jeg en stak smukke blade fra 1940'erne og jeg valgte at købe de to, jeg synes havde den smukkeste forside. Jeg har kigget bladene igennem og det er så sjovt at se både hvordan de skrev dengang, men reklamerne i bladet, haha.
Skoene jeg har på er også vintage, fra omkring 1940'erne-1950'erne og er købt samme sted som kjolen. 

Har i nogle ønsker til hvad jeg skal blogge om?


I've been wondering what I could blog about, since I want to blog some more this year. I found out that I really want to sew a whole lot more, so I think I will blog a bit about that. Currently my creative workplace is a mess, so it might take some time before I start on sewing. Beside that I want to show some more of my dresses. 

Today I want to show you this lovely dress. It's from the 1940's and has this amazing pattern that reminds me of the seeds from a dandelion. The dress has some beautiful buttons on the front and on the sleeves. It's bought from Morfars Moustache for about a year ago and I wore it last year, at the vintage fair in Copenhagen. I'm going there again this year.

For a few weeks ago I went down to Den Røde Fabrik which is some sort of indoor market, where privates sells their stuff. I bought those magazines and they are so funny to read. The way they wrote and the advertises are funny.

The shoes I'm wearing are also vintage and from about the 1940's-1950's and bought the same place as the dress.

Do you have any wishes for what you'd like me to blog about?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar