11. apr. 2016

Smykkekøb fra Luxulite

Så blev det endelig min tur til at købe noget fra Luxulite på Etsy. Jeg har længe gået og betragtet disse sjove, bakelite-inspirerede smykker og besluttede mig for, at nu måtte jeg bestille den broche jeg så længe har kigget på! Katy, hende der ejer Luxulite, var enormt sød og tålmodig overfor mig, da jeg ikke var 100% på, om det var nu jeg skulle bestille smykkerne, men jeg tænkte "Hvorfor ikke?"... De ankom også hurtigt, men jeg fik dem først i dag da jeg ikke var hjemme da posten kom. Så jeg måtte hente dem i nærheden.


Da jeg åbnede pakken bliver jeg mødt af en sødt lille takkekort og glade striber i blå og lyserød! Man kan ikke andet end at blive glad over en indpakning som denne!


Jeg købte disse fine øreringe med citroner, som har guldfarvede striber. Jeg elsker farven gul og de her vil være perfekt til sommerens outfits! De er vejer virkelig ingenting, hvilket er rart for ørerne. Jeg valgte mine med almindelig lukning, men man kan også få disse som klips-øreringe, hvilket er fedt hvis man ønsker det lidt mere autentisk! 


På billedet over kan i se størrelsen på øreringene... de er bare så fine!


Og så er der jo brochen jeg længe har gået og kigget på! Jeg elsker efterår og alle dets smukke farver. Denne broche får mig virkelig til at tænke på efteråret og selvom det ikke lige står på efterår før om et halvt år, så synes jeg stadig brochen matcher nogle af mine outfits ret godt. Jeg glæder mig til at bære brochen tit og ofte når efteråret kommer!.


Brochen ser tung ud, men den er faktisk virkelig let. Jeg var helt forundret da jeg fik pakken i hånden. Den vejede ingenting!

Jeg er alt i alt virkelig glad for mine køb og bestiller nok meget snart derfra igen. Jeg har nemlig fået øje på nogle ret søde hummere derinde, haha. Kan klart anbefale jer at tjekke butikken ud og se om der ikke lige skulle være noget for jer! Der er så mange fine, sjove sammensætninger af farver og mønstre. Lige til at friske outfittet lidt op.


Recap: I bought myself some new jewelry from Luxulite on Etsy. I've been wanting something from Luxulite in such a long time and now I finally own something from the shop. When I opened the package I was met by lovely stripes in blue and pink. You can't get anything but happy, when you see the packaging!
I bought myself a pair of yellow earrings with lemons and these are perfect for summer! I also bought a brooch I've been wanting for so long. I love the autumn and the colours, and this brooch really reminds me of autumn! I also think it fits so well with a lot of my outfits... I know it's not even close to autumn, but when we get there again, I will own this beautiful brooch. They both might look heavy but they literally don't have any weight. It's amazing and nice to wear.
I'm so happy for the things I bought and I will soon order from them again... I have an eye on some funny lobsters. Go check Luxulite out on Etsy.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar