16. nov. 2015

Et kig i fortiden

Jeg har været på hjemmebesøg hos familien i weekenden. Lørdag fejrede vi min søsters fødsesldag og søndag tog vi ind til Egeskov slot på julemarked... det var virkelig hyggeligt på trods af de mange mennesker. Jeg fik købt nogle store grankogler til at hænge op i loftet.
Egeskov slot var rigtig smukt og der var pyntet fint op med masser af juletræer og lysekæder. Jeg fandt også endnu et julegaveønsker, nemlig en super flot hat! I stil med hvad jeg altid har ledt efter. 

Senere på aftenen fandt jeg nogle gamle billedalbummer med billeder fra min bedstemors ungdom. Der er simpelthen så mange fine billeder imellem, at jeg bare må vise jer nogle af mine yndlings. Jeg regner med at skulle have nogle af dem scannet ind på computeren, printet ud og derefter sat i nogle af alle mine gamle billedrammer... det bliver så fint!
Billederne er fra omkring 40'erne til og med 60'erne.

Billedalbummerne! Kan især lide det med blomster på.

Den unge smukke dame med lyst hår er min dejlige bedstemor. 

Min bedstemor og farfar er badass på motorcykel!


Recap: I went down visiting my dear family. We went to a christmas-market at Egeskov slot where I found another christmas-wish... a pretty hat just like one I've searched for.
When we came home I found some old photos from my grandma's youth... she's the pretty lady with blonde hair. The photos are from around 1940's to 1960's.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar